Vzdelávací program pre akademický rok 2023/2024 | |
Garant vzdelávacieho programu: doc. Ing. R. Uherová, PhD. | Štvrtok: 13:00h |
Téma | Prednášajúci | |
1 | Správnou výživou k trvalému zdraviu | doc. MUDr. K. Babinská, PhD. |
2 | Kombinovanou stravou k zdraviu a redukcii hmotnosti | prof. RNDr. K. Horáková, DrSc. |
3 | Základné zložky potravín – poznáte ich? | prof. Ing. P. Šimko, DrSc. |
4 | Aké sú kritériá na kvalitu medu? | Ing. Z. Ciesarová |
5 | Infekcie a intoxikácie z potravín | doc. Ing. P. Olejníková, PhD. |
8 | Biopotraviny – čím sa líšiaod ostatných | doc. Ing. R. Uherová, PhD. |
7 | Probiotiká a zdravie | doc. Ing. M. Greifová, PhD. |
6 | Potravinová alergia či intolerancia na potraviny? | Ing. A. Šovčíková, PhD. |
9 | Všetko, čo ste chceli vedieťo čokoláde | doc. Ing. P. Szolcsányi, PhD. |
10 | Potraviny zdravé a (ne)zdravé? | doc. Ing. R. Uherová, PhD. |
11(10:00h) | Výživa a choroby srdca | MUDr. K. Tesárová |
12 | Tepelné spracovanie potravín – pozitíva a negatíva | Ing. Z. Ciesarová |
13 | Konzervácia potravín | Ing. Z. Kohajdová, PhD. |
14 | Bezchybnosť a zdravotná neškodnosť potravín | prof. Ing. Ľ. Valík, PhD. |
PRIHLÁŠKA: https://forms.gle/xrVSzJKme4eQ6gN56
Po kliknutí na predchádzajúci odkaz prihlášky (podčiarknutý text) je možné prihlášku (registračný formulár) vyplniť. Postupujte potom podľa návodu v prihláške: vyplňte a potvrďte stlačením tlačidla ODOSLAŤ - tým je prihláška už zaevidovaná. Urobte tak len raz!