– výber z 3 rokov programu
Garant vzdelávacieho programu:doc. Ing. R. Uherová, PhD.
V závislosti od epidemiologickej situácie bude program realizovaný kombinovane (časť výučby prezenčne a časť on-line).
| Štvrtok: 13:00h – 15:00h |
|
Téma |
Prednášateľ |
|
| 1 | Správnou výživou k trvalému zdraviu | doc. MUDr. K. Babinská, PhD. |
| 2 | Kombinovanou stravou k zdraviu a redukcii hmotnosti | prof. RNDr. K. Horáková, DrSc. |
| 3 | Základné zložky potravín | prof. Ing. P. Šimko, DrSc. |
| 4 | Dokáže strava a výživa skutočne chrániť pred rakovinou? | doc. MUDr. P. Minárik, PhD. |
| 5 | Infekcie a intoxikácie z potravín | doc. Ing. P. Olejníková, PhD. |
| 6 | Biopotraviny – čím sa líšia od ostatných | doc. Ing. R. Uherová, PhD. |
| 7 | Probiotiká a zdravie | doc. Ing. M. Greifová, PhD. |
| 8 | Potravinová alergia či intolerancia na potraviny? | Ing. A. Šovčíková, PhD. |
| 9 | Všetko, čo ste chceli vedieť o čokoláde | doc. Ing. P. Szolcsányi, PhD. |
| 10 | Prečo potrebujeme E-čka? | doc. Ing. R. Uherová, PhD. |
| 11 (13:30h) |
Výživa a choroby srdca | MUDr. K. Tesárová |
| 12 | Tepelné spracovanie potravín – pozitíva a negatíva | Ing. Z. Ciesarová |
| 13 | Konzervácia potravín | Ing. Z. Kohajdová, PhD. |
| 14 | Ing. Z. Kohajdová, PhD. | prof. Ing. Ľ. Valík, PhD. |
Prednášky: v počte 14, s frekvenciou 1x za 2 týždne (v prípade on-line výučby 1x do týždňa)
| Dĺžka trvania: | 2 hodiny (prezenčná výučba) |
| 1 hodina (v prípade on-line výučby) |
Prihlásenie
Záväzná prihláška: STAROSTLIVOSŤ O TELESNÉ A DUŠEVNÉ ZDRAVIE - výber je tu: Formulár pre prihlásenie