2. stupeň: INŽINIERSKE ŠTÚDIUM
Je zamerané na získanie teoretických a praktických poznatkov založených na súčasnom stave vedy alebo umenia a na rozvíjanie schopnosti ich tvorivého uplatňovania pri výkone povolania alebo pri pokračovaní vo vysokoškolskom štúdiu podľa doktorandského študijného programu. Štandardná dĺžka štúdia je 2 roky. Štúdium končí štátnou skúškou a obhajobou diplomovej práce.
V druhom stupni sa predpokladá, že absolvent ukončil prvostupňové štúdium v študijnom odbore Chemické technológie, Priemyselné inžinierstvo alebo Automatizácia informatizácia a manažment v chémii a potravinárstve a v iných príbuzných odboroch.
Absolventom študijného programu „Manažérstvo chemických a potravinárskych technológií"
je udelený akademický titul "inžinier" (v skratke "Ing.").
Názov študijného programu: |
Manažérstvo chemických a potravinárskych technológií |
Študijný odbor: |
MOŠ v kombinácii |
Stupeň vysokoškolského štúdia: |
2. (inžiniersky študijný program) |
Udeľovaný akademický titul: |
„Inžinier" (v skratke „Ing.") |
Forma štúdia: |
denná / externá |
Štandardná dĺžka štúdia: |
2 roky |
Garant študijného programu: |
prof. Ing. Jozef Šima, DrSc. |
Spolugaranti študijného programu: |
doc. Ing. Pavel Herzka, PhD. |