Názov vzdelávacieho programu/modulu | AKTUALIZÁCIA LEGISLATÍVNYCH OPARTRENÍ V POTRAVINÁRSTVE, PK. APLIKÁCIA ZÁSAD HACCP. EPIDEMIOLOGICKÁ SITUÁCIA V SR | |
Profil absolventa | V súlade s PK SR (8. hl.) neustále zvyšovanie vzdelávacej úrovne pracovníkov potravinárskych zariadení o dodržiavaní zásad hygieny a sanitácie v podmienkach potravinárskych závodov a stravovacích zariadení. |
|
Osnova | Legislatíva, mikrobiologické princípy a nebezpečenstvo, teoretické základy HACCP. Metódy mikrobiologického vyšetrenia, chemická bezpečnosť potravín. Fyzikálne nebezpečenstvo, metódy prevencie. Dezinfekcia, spracovanie sanitačného poriadku. Vypracovanie konkrétnych plánov HACCP. Zhodnotenie a záver kurzu |
|
Odborný garant | Ing. Ladislav Staruch, PhD. | |
Organizačný garant | Ing. Ladislav Staruch, PhD. |
Tel.: 0903 834 126 Email: ladislav.staruch@stuba.sk |
Dĺžka vzdelávacieho programu | 50 hodín | Forma: prednášky semináre, laboratórne cvičenia, exkurzie |
Miesto konania | Bratislava, FCHPT /Ústav biotechnológie a potravinárstva /Oddelenie potravinárskej technológie | |
Cena | 150 € | |
Priznané právo |
MŠ SR 0738/0626/2011/34/6
od: 9. 4. 2001 |
Kľúčové slová
Obsah | Odbornosť |
Forma | Prezenčná |
Cieľová skupina | Absolvent TU |
Odbor | Chemicko technologická |
Forma ukončenia | Osvedčenie |
Položky označené * sú povinné!